Volwassen 50+

Voor de 50+ leden die al tenniservaring hebben, is er bij NTC gelegenheid om deel te nemen aan de 50+ tennis.
Er zijn twee seizoenen, een winter- en een zomerseizoen. Het winterseizoen loopt van eind september tot eind maart, het zomerseizoen van eind maart tot eind september. Per seizoen zijn er twee periodes.
Per seizoen kan er worden ingeschreven. Er kan een opgave per periode worden gedaan. Daarvoor wordt ruim voor aanvang van een nieuw seizoen een bericht met inschrijfformulier op de website gezet. Ook via de mail worden de leden hiervan op de hoogte gebracht.

Er kan voor de maandag en/of de donderdag voor één of twee uur tennis (per dag) worden ingeschreven. In het winterseizoen wordt er van 12.00 tot 16.00 uur getennist, in het zomerseizoen van 9.00 tot 13.00 uur, telkens gedurende één uur. Er worden alleen dubbels gespeeld, heren en dames door elkaar.
Door de organisatie van de 50+ tennis wordt aan de hand van de inschrijvingen een speelschema gemaakt. De 2-uur spelers spelen twee keer een uur achter elkaar, elk uur met een andere samenstelling van spelers. Als je een keer niet kunt of je wilt van uur ruilen, dien je zelf voor een invaller te zorgen. Daarvoor krijg je een deelnemerslijst met telefoonnummers.

Per seizoen wordt op een donderdag voor de deelnemers een racketochtend met aansluitend een lunch georganiseerd. Daarvoor is een aparte inschrijving.

Kosten: € 4,- per seizoen, ongeacht het aantal dagen en uren waarvoor is ingeschreven.
Kosten racketochtend met lunch: € 5,-.

Voor informatie kan je terecht bij:
Ferry Adolfs (winterseizoen)
Henk Niejenhuis en Letta van de Fliert (zomerseizoen).
De tennisbanen