Najaarscompetitie

Beste leden,

LET OP: DE INSCHRIJVINGSDEADLINE VOOR DE NAJAARSCOMPETITIE (25 juni) IS INMIDDELS VERSTREKEN

Er kan weer worden ingeschreven voor de Najaarscompetitie. Deze start op donderdag 13 september en de laatste wedstrijden worden gespeeld op zondag 28 oktober (met uitloop tot 18 november voor
inhaaldagen). Er kan worden gespeeld op donderdag, vrijdag, zaterdag of zondag.

8&9 Tennis: Dubbel zo Leuk!
Deze competitievorm willen we graag nog eens extra onder de aandacht brengen.
Het is ideaal voor iedereen die net begonnen is met tennis of voor degenen die graag competitie spelen op zijn/haar eigen niveau.

Voordelen:
* Alleen voor speelsterkte 8 en 9.
* Gezelligheid staat voorop en iedereen speelt op zijn eigen niveau. Resultaten tellen niet mee voor de speelsterkte. Er zit dus geen druk op presteren.
* Elk team speelt twee dubbelpartijen (DD, HD of GD, alle combinaties mogelijk). Dit zorgt voor veel flexibiliteit en er is altijd wel een invaller te vinden.
* Voor deze competitie geldt Compact Spelen, wedstrijden duren daardoor maximaal 1,5 uur.
* De competitie wordt op donderdagavond of op zondagmiddag gespeeld.
* Spelers hoeven nog niet aangemeld te worden bij de inschrijving, alleen het aantal teams. Dit scheelt een hoop gedoe met administratie rondom invallers.

Speeldagen
In dit overzicht staan alle speel- en inhaaldata van de Najaarscompetitie.
De competitiesoorten in de Najaarscompetitie 2018 worden op basis van ploeggemiddelden ingedeeld in klassen. De wedstrijden mogen in onderling overleg met de tegenstander worden uitgesteld, op voorwaarde dat de wedstrijd wordt gespeeld op een andere dan één van de officiële inhaaldata én uiterlijk voor de laatste competitiedag.

Aanvangstijden
Alle avondcompetities 19.00 uur
Donderdagmorgen 10.00 uur
Donderdagavond (8&9 Tennis) variabel tussen 19.00 uur en 20.00 uur
Vrijdag variabel tussen 11.00 uur en 13.00 uur
Zaterdag variabel tussen 9.00 uur en 16.30 uur
Zondag variabel tussen 9.00 uur en 16.30 uur
Zondag (8&9 Tennis) variabel tussen 17.00 uur en 20.00 uur

Indien je je aanmeldt voor de Najaarscompetitie, moet je op alle speeldata zorgdragen voor een COMPLEET TEAM. Zorg dus voor voldoende spelers/ invallers!!!