Voorjaarscompetitie

Beste leden,

De Najaarscompetitie is weer voorbij. We hopen dat jullie er allemaal met plezier op terugkijken.
Het team “Zaterdag Gemengd 11 t/m 17 jaar” heeft alle wedstrijden gewonnen en (bijna) het maximale aantal punten behaald. KAMPIOEN dus! Een super knappe prestatie: gefeliciteerd!

Voorjaarscompetitie
De KNLTB heeft de competitievormen van de districts-/ regiocompetities geharmoniseerd. De districtsgrenzen zijn afgeschaft en er zijn een aantal competitiesoorten samengevoegd. Hierdoor is er een uniform landelijk aanbod gecreëerd, aangevuld met een aantal regio specifieke soorten. Enkele voordelen van dit nieuwe aanbod: minder niveauverschil binnen de poules, kortere reisafstanden en meer variatie in tegenstanders.
De “Gele jeugd t/m 17 jaar” heet voortaan Junioren. De lokale competities op zaterdag zijn vervangen door één landelijke gemengde junioren competitie. Deze competitie wordt ingedeeld op postcode. Voor elke competitiesoort die er was, is er een soort voor teruggekomen die er op lijkt.

Speeldagen
De Voorjaarscompetitie start op zaterdag 6 april en de laatste wedstrijden worden gespeeld op donderdag 6 juni (met uitloop tot 13 juni voor inhaaldagen). Er kan worden gespeeld op dinsdag, donderdag, vrijdag, zaterdag en/of zondag.
In bijgevoegd overzicht staan alle speel- en inhaaldata van de Voorjaarscompetitie.

Aanvangstijden
Alle avondcompetities 19.00 uur
Dinsdag- en donderdagmorgen 10.00 uur
Donderdagavond (8&9 Tennis) variabel tussen 19.00 uur en 20.00 uur
Vrijdag variabel tussen 11.00 uur en 13.00 uur
Zaterdag variabel tussen 9.00 uur en 16.30 uur
Zondag variabel tussen 9.00 uur en 16.30 uur
Zondag (8&9 Tennis) variabel tussen 17.00 uur en 20.00 uur

Inschrijven
Gebruik voor het inschrijven van een compleet team het Inschrijfformulier Team Voorjaarscompetitie 2019. Als je geen team hebt, maar je wel graag wilt meedoen kun je je individueel of als reservespeler opgeven. Gebruik hiervoor het Inschrijfformulier Individueel /Reservespeler VJC 2019.

Het inschrijfformulier graag inleveren vóór 2 januari 2019 ( digitaal via competitientc@hotmail.com, in de brievenbus bij NTC óf bij één van ons op het huisadres).
Het inschrijfgeld voor deelname aan zowel de Voorjaarscompetitie 2019 als 8&9 Tennis bedraagt €40,- per team (excl. het aantal benodigde tennisballen).

Indien je je aanmeldt voor de Voorjaarscompetitie, moet je op alle speeldagen zorgdragen voor een COMPLEET TEAM. Wij adviseren om minimaal 6 spelers in een team te hebben!!!

Met sportieve groet van de VCL’s,

Talitha Torsius, Havenstraat 103
Angelina Koops, Kievitslaan 20