Word lid bij NTC

Fijn dat je belangstelling hebt in onze tennis- en padelvereniging! Als lid van de afdeling tennis van onze vereniging kun je zo vaak tennissen als je wilt (zie hier voor de informatie over padel).
Je kunt je met het  inschrijfformulier tennis  of inschrijfformulier padel opgeven als lid. Wil je zowel tennis als padellid worden? Dan vul je beide formulieren in.
Print de voor jouw relevante formulieren uit, vul ze in en stuur ze digitaal op naar dit e-mailadres of lever ze in bij een van de op de formulieren aangegeven adressen.
Het inschrijfgeld (eenmalig) en de contributie worden direct na inschrijving via automatische incasso van je bankrekening afgeschreven. Jaarlijks in maart wordt de contributie automatisch geïncasseerd.

Tarieven lidmaatschap tennis (klik hier)

Tarieven lidmaatschap padel (klik hier)