Tarieven tennis lidmaatschap

Fijn dat je belangstelling hebt in onze tennis- en padelvereniging. Als lid van de afdeling tennis van onze vereniging kun je zo vaak tennissen als je wilt (zie hier soortgelijke informatie over padel). Je kunt je met het inschrijfformulier tennis of inschrijfformulier padel opgeven als lid. Wil je zowel tennis als padellid worden dan vul je beide formulieren in. Mail je ingevulde formulier (met handtekening) naar dit e-mailadres. Lukt het niet? Lever het dan samen met je pasfoto in bij onze vereniging (in de zwarte brievenbus in de hal van de kantine). Het inschrijfgeld (€ 20) wordt alleen bij inschrijving (dus eenmalig) in rekening gebracht. De contributie wordt per jaar automatische geïncasseerd van je bankrekening afgeschreven.

Lidmaatschap tennis per jaar en inschrijfgeld: (zie voor prijzen padel hier)

Aspirant (t/m 8 jaar) € 50,-

Junior (vanaf het jaar waarin je 9 wordt tot 17 jaar) € 85,-

Senior (vanaf het jaar waarin je 18 wordt) € 175,-

Het lidmaatschap loopt van 1 januari t/m 31 december, de automatische incasso van de contributie vindt begin maart plaats. Meld je je aan in januari t/m maart? Dan betaal je 100% van het contributiebedrag. Meld je je aan in april t/m juni dan betaal je 75%, meld je je aan in juli t/m september dan betaal je 50% en in oktober t/m december 25%.

Brengt een bestaand lid van onze vereniging jou aan als nieuw lid? Dan krijgt die persoon een tegoed van € 25,- bijgeschreven op zijn ledenpas (m.u.v. acties met korting lidmaatschappen). Gezellig samen een drankje doen bij de bar!

Spectaculair aanbod: de NTC voordeelmenukaart (geldig tot 31-12-2019)

Normaliter is een lidmaatschap geldig tot het eind van het verenigingsjaar. Het verenigingsjaar loopt van 1 januari tot en met 31 december. Alle lidmaatschappen worden zonder opzegging stilzwijgend verlengd. Speciaal voor jou hebben wij echter in 2019 (net als in 2018) een voordeelmenukaart samengesteld om je op een leuke, gezellige én natuurlijk voordelige manier kennis te laten maken met NTC waarbij het lidmaatschap zelfs twee verenigingsjaren omvat. De voordeelmenukaart geldt voor iedereen met uitzondering van personen die in 2017, 2018 of 2019 hebben opgezegd.

Klik hier om naar pagina te gaan met alle inschrijfformulieren en de voordeelmenu kaart 2019.

Training
Qua lespakketten is in overleg (bijna) alles mogelijk waarbij wordt uitgegaan van de geldende uurtarieven.
Het uurtarief is voor de Senioren trainingen € 52 en voor de Jeugd trainingen € 53 per uur.
Voorbeelden van lespakketten:

JEUGD:
19 lessen van 1 lesuur in het Zomerseizoen: € 125
16 lessen van 1,5 uur in het Zomerseizoen: € 150
10 lessen van 1 lesuur MINI’s Zomerseizoen € 62
10 lessen van 1 lesuur PADEL met 6 personen: € 85

SENIOREN:
10 lessen van 1 lesuur met 4 personen in het Zomerseizoen: € 130
10 lessen van 1 lesuur met 2 personen in het Zomerseizoen: € 260
5 lessen van 1,5 lesuur met 8 personen in het Zomerseizoen: € 48,75
5 lessen van 1,5 lesuur met 4 personen in het Zomerseizoen: € 97,50

Wil je les volgen in groepsverband, kom dan een keer meedoen. Dan weet je pas echt hoe leuk het is! Bovendien is een proefles gratis. Je krijgt dan zo snel mogelijk bericht wanneer je de proefles kunt volgen.

Nieuwe leden

Onze bestuursleden of vrijwilligers achter de bar zijn altijd bereid om je het een en ander te vertellen.

Kennismaken met andere leden

Kent u nog niet zo veel mensen binnen onze vereniging, dan zijn de competitie en toernooien een goede gelegenheid om contact te leggen met andere beginnende tennissters. Voor 50+ senioren is er twee keer per week het 50+ tennis. Voor de jeugd kennen we de toss-avonden en vele andere leuke activiteiten.

Introducés

Wil je graag een keer tennissen met iemand die geen lid is van onze vereniging? Geen probleem: het is mogelijk om een introducé mee te nemen. Senioren ontvangen tegen betaling van € 5,- aan de bar een pasje. Junioren betalen hiervoor € 2,50.

Een persoon mag maximaal 3 maal per jaar geïntroduceerd worden. De gegevens van de introducé worden achter de bar genoteerd. Introduceren is alleen toegestaan indien het niet te druk is op het park.

Na aanmelding

Nadat de ledenadministratie jouw formulier ontvangen heeft, ontvang je zo snel mogelijk je KNLTB-ledenpas, die kan worden opgehaald bij de penningmeester. Met deze pas kun je direct gebruik maken van onze banen.

KNLTB-ledenpas kwijt?

Ben je jouw pas kwijt? Neem dan contact op met de ledenadministratie. Zij zullen een nieuwe pas voor je aanvragen, de kosten hiervan bedragen € 5,-.

KNLTB-ledenpas doet het niet meer?

Als je met je pas niet meer kunt afhangen op het afhangbord, neem dan contact op met de ledenadministratie. Tegen inlevering van de pas kan een gratis nieuwe pas aangevraagd worden.

Opzeggen van het lidmaatschap

Wil je jouw lidmaatschap opzeggen? Doe dat dan vóór 1 november schriftelijk of via e-mail: Postbus 161, 3860 AD NIJKERK. Ga je verhuizen? Vergeet dit dan niet schriftelijk of per e-mail door te geven.