Padeltrainingen

De padeltrainingen bij NTC worden verzorgd door Tennisorganisatie CV Sport.
Wil je deelnemen aan deze trainingen dan moet je in principe padellid zijn van NTC (indien je geen lid bent dan betaal je ook voor de baanhuur) en het inschrijfformulier invullen, opslaan en versturen.
CV Sport is achter de schermen al sinds 2008 betrokken bij NTC. Martin Bakkenes en Henk Klein Hesselink zijn de twee eigenaren van CV Sport. Deze tennisorganisatie verzorgt met behulp van de voor hen werkende trainers, de trainingen op zo’n 35 tennisverenigingen in Midden Nederland.
Maaike Westerneng is het eerste aanspreekpunt voor alle ‘padelles gerelateerde zaken’. Martin is op de achtergrond aanwezig daar waar noodzakelijk en/ of gewenst.
Maaike of Martin gaan de padeltrainingen verzorgen, in overleg met elkaar maken zij het lesrooster voor de padeltrainingen.
Zodra wij de aanmelding hebben ontvangen nemen we contact met u op een bepalen we in overleg de trainingsdag/ tijd en de startdatum van de padeltrainingen.
Ons advies: maak een groepje van 4 en meld je aan voor 5 padeltrainingen, je hebt dan een prima basis om veel plezier aan padel te beleven.
Het spelen van padel kan heel goed ‘naast tennis’, veel slagen en zeker de strategie is ‘van toegevoegde waarde’ voor de tennisser.
Graag tot ziens op de padelbaan!