NTC zoekt

Samen

Elke vereniging drijft op vrijwilligers en onze tennis-en padelvereniging is geen uitzondering. De betrokkenheid van onze leden is groot en mede dankzij de inzet van onze vrijwilligers bestaat onze tennis- en padelvereniging al meer dan 100 jaar. Wil je lid worden, dan stellen we het bijzonder op prijs dat je aansluit bij een van onze commissies; velen handen maken licht werk en het is nog eens leuk en gezellig ook. Jouw hulp en energie zijn meer dan welkom!

Wat betekent vrijwilliger zijn voor de vereniging?
Je inzetten als vrijwilliger voor onze vereniging biedt voordelen. Het zorgt ervoor dat wij de kosten voor het lidmaatschap relatief laag kunnen houden en regelmatig horen we van onze vrijwilligers dat ze er meer plezier in hebben dan ze hadden gedacht. Het geeft je energie en het is altijd dankbaar werk. Meestal doe je het vrijwilligerswerk samen, dus automatisch leer je andere clubleden kennen. Het zorgt voor betrokkenheid en verbondenheid. Je hoeft geen specialist of deskundige te zijn, met meedenken en meedoen kom je een heel eind!
Op dit moment zijn we op zoek naar hulp bij de volgende commissies:
technische commissie
kantinecommissie
jeugdcommissie
sponsoringcommissie
toernooicommissie                                                                                                                                                                                                                               communicatiecommissie

Kom en draag ook je steentje bij! Meld je aan door een e-mail te sturen.