NTC Voordeelmenu 2019

Ben jij op zoek naar een leuke, gezellige en sportieve vereniging om te tennissen en/of padellen? Dat komt dat prima uit want wij zijn op zoek naar jou!

De Nijkerkse Tennis- en Padelvereniging “NTC” is een leuke en actieve vereniging waar je het hele jaar door actief kan zijn met deze twee sporten. Ons park heeft in totaal buiten: 6 tennisbanen en 2 padelbanen en binnen: 2 tennisbanen en bovendien een heerlijk kunstgrasveld en een sfeervolle kantine.

Spectaculair aanbod: de NTC voordeelmenukaart (geldig tot 31-12-2019)

Normaliter is een lidmaatschap geldig tot het eind van het verenigingsjaar. Het verenigingsjaar loopt van 1 januari tot en met 31 december. Alle lidmaatschappen worden zonder opzegging stilzwijgend verlengd. Speciaal voor jou hebben wij echter in 2019 (net als in 2018) een voordeelmenukaart samengesteld om je op een leuke, gezellige én natuurlijk voordelige manier kennis te laten maken met NTC waarbij het lidmaatschap zelfs twee verenigingsjaren omvat. De voordeelmenukaart geldt voor iedereen met uitzondering van personen die in 2017, 2018 of 2019 hebben opgezegd.

Klik hier om naar pagina te gaan met alle inschrijfformulieren en de voordeelmenu kaart 2019.