mei 30, 4 weken geleden

Schrijf je nu in voor de KNLTB Najaarscompetitie 2019!

Beste leden,

Er kan weer worden ingeschreven voor de Najaarscompetitie. Deze start op donderdag 12 september en de laatste wedstrijden worden gespeeld op zondag 27 oktober (met uitloop tot 17 november voor inhaaldagen). Er kan worden gespeeld op donderdag, vrijdag, zaterdag of zondag.

Inschrijven
Er zijn op zondag een paar nieuwe competitievormen toegevoegd: Gemengd Dubbel, Heren Dubbel en Dames Dubbel. In deze vorm worden 4 partijen gespeeld.  Er zijn ook wat competitievormen komen te vervallen: Heren (2HE–3HD) en Dames (2DE–3DD) op zaterdag en zondagmiddag. Hiervoor was te weinig animo. Gebruik voor het inschrijven van een compleet team het Inschrijfformulier Team Najaarscompetitie 2019.  Als je geen team hebt, maar je wel graag wilt meedoen kun je je individueel of als reservespeler opgeven. Gebruik hiervoor het Inschrijfformulier Individueel /Reservespeler.

Speeldagen
In bijgevoegd overzicht staan alle speel- en inhaaldata van de Najaarscompetitie. De competitiesoorten in de Najaarscompetitie 2019 worden op basis van ploeggemiddelden ingedeeld in klassen. De wedstrijden mogen in onderling overleg met de tegenstander worden uitgesteld, op voorwaarde dat de wedstrijd wordt gespeeld op een andere dan één van de officiële inhaaldata én uiterlijk voor de laatste competitiedag.

Aanvangstijden
Alle avondcompetities                19.00 uur
Donderdagmorgen                      10.00 uur
Donderdagavond (8&9 Tennis) variabel tussen 19.00 uur en 20.00 uur
Vrijdag                                           variabel tussen 11.00 uur en 13.00 uur
Zaterdag                                        variabel tussen 9.00 uur en 16.30 uur
Zondag                                           variabel tussen 9.00 uur en 16.30 uur
Zondag (8&9 Tennis)                   variabel tussen 17.00 uur en 20.00 uur

Het inschrijfformulier graag inleveren vóór 25 juni ( digitaal via competitientc@hotmail.com of bij één van ons op het huisadres).

Indien je je aanmeldt voor de Najaarscompetitie, moet je op alle speeldata zorgdragen voor een COMPLEET TEAM. Zorg dus voor voldoende spelers/ invallers!!!

Met sportieve groet van de VCL’s,

Talitha Torsius, Havenstraat 103
Angelina Koops, Kievitslaan 20
Marieke Schipper, Reling 19

Deel "Schrijf je nu in voor de KNLTB Najaarscompetitie 2019!" via

jun 8, 2 weken geleden

Lekker potje tennissen of padellen in de zomer? Doe mee aan de Zomer Challenge!

Klik hier voor meer informatie….

mei 30, 4 weken geleden

Schrijf je nu in voor de KNLTB Najaarscompetitie 2019!

Beste leden, Er kan weer worden ingeschreven voor de Najaarscompetitie. Deze start op donderdag 12 september en de laatste wedstrijden worden gespeeld op zondag 27 oktober (met uitloop tot 17&nbs…

mei 5, 2 maanden geleden

Herziend schema 50+ Zomertennis, 2e periode

De speellijsten voor het 50+ tennis vanaf 24 juni zijn bekend. Klik hier om ze te bekijken. Let op: dit is een herziene versie….