LED Verlichting

HET IS ZOVER!!!!

Alhoewel het er eerst naar uitzag dat pas eind januari de LED verlichting in de hal zou worden geïnstalleerd, heeft de leverancier vandaag het bestuur blij verrast met de mededeling dat er deze week ruimte is gekomen in hun planning om de installatie van de LED-verlichting alsnog bij ons uit te voeren.

Dit houdt wel in dat er enig ongemak zal zijn en wel:

Woensdag zal vanaf 16.30 uur worden begonnen met de opbouw van de hoogwerker. Tijdens de opbouw hiervan zal er vermoedelijk minimaal op 1 baan niet kunnen worden gespeeld. Na de opbouw zal de hoogwerker zodanig worden neergezet dat toch gespeeld kan worden.
Donderdag en vrijdag zal in de hal niet kunnen worden gespeeld !!

Het bestuur vindt het uiteraard jammer van het ongemak de komende dagen,  maar vanaf vrijdagavond zal NTC dan wel verrijkt zijn met LED-verlichting in de hal!!!

Met sportieve groet,

Namens het bestuur, Stef Loos

Deel "LED Verlichting" via

jul 8, 2 weken geleden

Kampioen voorjaarscompetitie jeugd

Wat was het weer een geweldig seizoen. Heerlijk weer, goede prestaties en een hoop gezelligheid. Terwijl wij alweer bezig zijn met de inschrijvingen van de najaarscompetitie, willen we toch nog 1 ding met jullie delen. Er is namelijk 1 team kampioen …

jun 25, 4 weken geleden

Uitslag loterij Ekris Open. Prijzen deze week af te halen in de kantine!

Wat een fantastisch Ekris Open toernooi hebben we afgelopen week weer beleefd! Voor sommigen kan het nog fantastischer worden. Op de foto bij dit bericht vinden jullie de uitslag van de loterij. De prijzen zijn deze week af te halen in de kantine….

jun 23, 1 maand geleden

3 juli grootonderhoud baan 1 t/m 4

Op 3 juli vindt grootonderhoud plaats op baan 1 t/m 4. Deze banen zijn dan ook niet beschikbaar voor vrij spelen. Baan 5/6, de binnen- en padelbanen zijn wel bespeelbaar. Naar verwachting zijn alle banen rond 17.00u weer bespeelbaar….