LED Verlichting

HET IS ZOVER!!!!

Alhoewel het er eerst naar uitzag dat pas eind januari de LED verlichting in de hal zou worden geïnstalleerd, heeft de leverancier vandaag het bestuur blij verrast met de mededeling dat er deze week ruimte is gekomen in hun planning om de installatie van de LED-verlichting alsnog bij ons uit te voeren.

Dit houdt wel in dat er enig ongemak zal zijn en wel:

Woensdag zal vanaf 16.30 uur worden begonnen met de opbouw van de hoogwerker. Tijdens de opbouw hiervan zal er vermoedelijk minimaal op 1 baan niet kunnen worden gespeeld. Na de opbouw zal de hoogwerker zodanig worden neergezet dat toch gespeeld kan worden.
Donderdag en vrijdag zal in de hal niet kunnen worden gespeeld !!

Het bestuur vindt het uiteraard jammer van het ongemak de komende dagen,  maar vanaf vrijdagavond zal NTC dan wel verrijkt zijn met LED-verlichting in de hal!!!

Met sportieve groet,

Namens het bestuur, Stef Loos

Deel "LED Verlichting" via

sep 12, 1 maand geleden