Najaarscompetitie

Deelnemers Najaarscompetitie
Klik hier voor een overzicht van de teams van de najaarscompetitie. Heeft u vragen? Stuur dan een mail naar competitientc@hotmail.com.

———————————————————————————————————————————————–

De beginnende competitiespelers willen wij als verenigingscompetitieleiders (VCL) welkom heten. Bepaalde zaken zijn misschien nog spannend en onbekend. Wij proberen jullie zoveel mogelijk hierin te begeleiden. Schroom niet als jullie vragen hebben. Hopelijk worden ook jullie door het competitievirus aangestoken!

Een competitie wordt gespeeld op verschillende niveaus, in verschillende leeftijdscategorieën en op verschillende dagen naar keuze; in totaal 7 speeldagen. Altijd tegen andere tennisverenigingen.
• De jeugd speelt op de woensdagmiddag de Groene competitie (10 t/m 12 jaar).
• Op zaterdag- en zondagmorgen spelen ze vanaf 11 jaar de Landelijke competitie.
• Naast deze 2 competities bestaat sinds vorig jaar de World Tour (rood t/m 9 jaar en oranje 8 t/m 11 jaar). De World Tour bestaat uit negen speelmomenten, verdeeld over meerdere maanden in het jaar. Hierdoor komen de kinderen bijna het hele jaar door in aanraking met tennis. Elke speeldag staat in het teken van een wereldstad die de professionals ook aandoen binnen de ATP World Tour. Zo’n 15.000 kinderen doen al mee aan de World Tour en Groene competitie.
• De volwassenen kunnen naast het weekend ook nog kiezen uit de dinsdag-, donderdag- en vrijdagmorgen en de vrijdagavond.

Voor iedereen wat wils en aan te passen in ieders agenda!
Lijkt het jou leuk om competitie te spelen en op deze manier veel tenniservaring en -plezier op te doen, neem dan contact op!