Voorjaarscompetitie

Schema’s voorjaarscompetitie

De schema’s voor de voorjaarscompetitie zijn bekend! Klik hier voor een overzicht van de teams. Hieronder vind je per team een link naar desbetreffende poule. Veel competitieplezier gewenst!

Dames Dubbel Dinsdag Ochtend | Open klasse - NIJKERK 1
Dames Dubbel Dinsdag Ochtend | Open klasse - NIJKERK 2
Dames Dubbel Donderdag Ochtend | Open klasse - NIJKERK 1
Heren Dubbel 17+ Vrijdag Avond | Open klasse - NIJKERK 1
Dames Dubbel 17+ Vrijdag Avond | Open klasse - NIJKERK 1
Gemengd Dubbel 17+ Vrijdag Avond | Open klasse - NIJKERK 1
Dames Dubbel 35+ Vrijdag Avond |Open klasse - NIJKERK 1
Dames Dubbel 17+ Zaterdag | Open klasse - NIJKERK 2
Dames Dubbel 17+ Zaterdag | Open klasse - NIJKERK 1
Gemengd 17+ Zaterdag | Open klasse - NIJKERK 1
Heren 17+ Zaterdag | Open klasse - NIJKERK 1
Gemengd 35+ Zaterdag | Open klasse - NIJKERK 1
Gemengd 11 t/m 17 jaar Zaterdag | Open klasse - NIJKERK 1
Heren Zondag | 7e klasse - NIJKERK 1
Gemengd 10 t/m 14 jaar Zondag | 2e klasse - NIJKERK 1
Gemengd Zondag | 7e klasse - NIJKERK 1
Gemengd 11 t/m 17 jaar Zondag | 2e klasse - NIJKERK 1

———————————————————————————————————————————————–

Competitie reglementen

Onderstaande reglementen hoeven niet meer in hardcopy aanwezig te zijn tijdens de competie maar mogen ook digitaal aanwezig zijn.

Wedstrijdbulletin: https://www.centrecourt.nl/siteassets/centrecourt.nl/downloads/competitie-en-toernooien/voorjaarscompetitie/wedstrijdbulletin-knltb-voorjaar-2019-definitief-4.pdf

———————————————————————————————————————————————-

De beginnende competitiespelers willen wij als verenigingscompetitieleiders (VCL) welkom heten. Bepaalde zaken zijn misschien nog spannend en onbekend. Wij proberen jullie zoveel mogelijk hierin te begeleiden. Schroom niet als jullie vragen hebben. Hopelijk worden ook jullie door het competitievirus aangestoken!

Een competitie wordt gespeeld op verschillende niveaus, in verschillende leeftijdscategorieën en op verschillende dagen naar keuze; in totaal 7 speeldagen. Altijd tegen andere tennisverenigingen.
• De jeugd speelt op de woensdagmiddag de Groene competitie (10 t/m 12 jaar).
• Op zaterdag- en zondagmorgen spelen ze vanaf 11 jaar de Landelijke competitie.
• Naast deze 2 competities bestaat sinds vorig jaar de World Tour (rood t/m 9 jaar en oranje 8 t/m 11 jaar). De World Tour bestaat uit negen speelmomenten, verdeeld over meerdere maanden in het jaar. Hierdoor komen de kinderen bijna het hele jaar door in aanraking met tennis. Elke speeldag staat in het teken van een wereldstad die de professionals ook aandoen binnen de ATP World Tour. Zo’n 15.000 kinderen doen al mee aan de World Tour en Groene competitie.
• De volwassenen kunnen naast het weekend ook nog kiezen uit de dinsdag-, donderdag- en vrijdagmorgen en de vrijdagavond.

Voor iedereen wat wils en aan te passen in ieders agenda!
Lijkt het jou leuk om competitie te spelen en op deze manier veel tenniservaring en -plezier op te doen, neem dan contact op!