Jeugd

Tennis is voor kinderen van alle leeftijden een ontzettend spannende, gezonde, uitdagende en veelzijdige sport. “Tennis is verslavend leuk!” is een veel gehoorde kreet bij onze leden van 6 – 17 jaar. Deze leeftijdscategorie heet binnen de tenniswereld aspirant (6 t/m 8 jaar) en junior (9 t/m 17 jaar), samengevoegd als Jeugd.

Om deze groep enthousiast te maken voor tennis en enthousiast te houden bieden wij een uitdagend lesprogramma aan. Lessen waarin kinderen wordt geleerd om zichzelf verantwoordelijk te voelen voor keuzes en daden, en om te gaan met succes en tegenslag. Elk punt biedt weer een nieuwe kans! Wij dagen kinderen uit om door te zetten en samen te werken. Uiteraad komen ook de spelregels en techniek aan bod. Bij de jongste deelnemers groei je binnen het lesprogramma door in drie fases naar het tennis op een heel veld.

IMG_7586

De KNLTB organiseert programma’s, competities en toernooien voor alle leeftijden en niveau’s. Daarnaast worden er binnen onze vereniging tal van activiteiten georganiseerd speciaal voor de jeugd, van een disco-avond tot een zomertenniskamp.

Welke leeftijd moet je hebben? 6 – 17 jaar
Hoe groot is de groep? 8 kinderen per groep
Hoe lang duurt een les? 55 minuten
Wat heb je daarvoor nodig? Een racket, sportkleding en –schoenen en een lidmaatschap van de vereniging
Wat zijn de kosten?
Qua lespakketten is in overleg (bijna) alles mogelijk waarbij wordt uitgegaan van de geldende uurtarieven. Het uurtarief is voor de Senioren trainingen € 52 en voor de Jeugd trainingen € 53 per uur. Voorbeeld lespakketten voor jeugd:
19 lessen van 1 lesuur in het Zomerseizoen: € 125
16 lessen van 1,5 uur in het Zomerseizoen: € 150
10 lessen van 1 lesuur MINI’s Zomerseizoen € 62
10 lessen van 1 lesuur PADEL met 6 personen: € 85

Inschrijfformulier jeugdlessen
Kom een keer meedoen. Dan weet je pas echt hoe leuk het is! Bovendien is een proefles gratis. Je kunt je aanmelden voor een proefles door het formulier in te vullen. Je krijgt dan zo snel mogelijk bericht wanneer je de proefles kunt volgen.

DSC_0247 DSC_0240 DSC_0223 DSC_0226

DSC_0174 DSC_0190 DSC_0207 DSC_0213