feb 15, 10 maanden geleden

Contributie 2018

Kleine aanpassing contributie 2018

In de ALV van 12 februari j.l. is de vergadering akkoord gegaan met een contributieverhoging voor 2018. Dit houdt in dat senioren € 175 contributie gaan betalen (verhoging van € 5) en junioren € 85 (verhoging van € 3).
Tevens is in de ALV bekendgemaakt dat de incasso van de contributie eind februari zal plaatsvinden.
Verzoek aan u om zorg te dragen voor voldoende saldo op uw bankrekening teneinde extra werk als gevolg van stornering wegens onvoldoende saldo te vermijden

Met vriendelijke groeten , Stef Loos

Deel "Contributie 2018" via

dec 13, 21 uur geleden

Stroom vanmiddag uitgeschakeld ivm werkzaamheden

In verband met werkzaamheden aan het electriciteitsnetwerk wordt vandaag (13 december) tussen 14u en 16u de stroom uitgeschakeld. Voor hoelang precies is op dit moment nog niet bekend….

dec 1, 2 weken geleden

Jeugd Eindejaarstoernooi

Beste jeugdleden, Willen jullie het tennisjaar 2018 ook gezellig afsluiten? Schrijf je dan in voor het eindejaarstoernooi op 15 december a.s. Meer informatie en hoe je je aan kunt melden, vind je in bijgaande poster. We hopen je te zien de 15e! Met s…

nov 11, 1 maand geleden

Schrijf je nu in voor de Voorjaarscompetitie 2019!