Word lid bij NTC

Fijn dat je belangstelling hebt in onze tennis- en padelvereniging! Als lid van de afdeling tennis van onze vereniging kun je zo vaak tennissen als je wilt (zie hier voor de informatie over padel).
Je kunt je met het  inschrijfformulier tennis  of inschrijfformulier padel opgeven als lid. Wil je zowel tennis als padellid worden? Dan vul je beide formulieren in.
Print de voor jouw relevante formulieren uit, vul ze in en stuur ze digitaal op naar dit e-mailadres of lever ze in bij een van de op de formulieren aangegeven adressen.
Het inschrijfgeld (eenmalig) en de contributie worden direct na inschrijving via automatische incasso van je bankrekening afgeschreven. Jaarlijks in maart wordt de contributie automatisch geïncasseerd.

Tarieven lidmaatschap tennis (klik hier)

Tarieven lidmaatschap padel (klik hier)

Spectaculair aanbod! De NTC voordeelmenukaart 2018
Normaliter is een lidmaatschap geldig tot het eind van het verenigingsjaar. Het verenigingsjaar loopt
van 1 januari tot en met 31 december. Alle lidmaatschappen worden zonder opzegging stilzwijgend
verlengd.
Speciaal voor jou hebben wij echter een voordeelmenukaart samengesteld om je op een leuke,
gezellige én natuurlijk voordelige manier kennis te laten maken met NTC waarbij het lidmaatschap zelfs
twee verenigingsjaren omvat.
De voordeelmenukaart geldt voor iedereen met uitzondering van personen die in 2016 via de actie 1=2
lid zijn geworden en voor eind 2017 hun lidmaatschap hebben opgezegd.

NTC voordeelmenukaart (klik hier, geldig t/m 31-12-2018)