Vrijwilligers informatie

Meld je vandaag nog aan bij de Vrijwilligers app en doe mee!
App jouw nummer, voor- en achternaam door naar 0622788362 (Peter Wanningen) en je wordt toegevoegd.

Ruim 55 leden zijn je voorgegaan en hebben zich via deze app aangemeld als vrijwilliger.

Hoe werkt deze app?
Deze app zal worden gebruikt om aan alle aangemelde vrijwilligers te vragen om te helpen met diverse werkzaamheden. Er zal aangegeven worden om welke activiteiten het zal gaan, tijdstip en duur en hoeveel personen er nodig zijn. Iedereen die kan helpen geeft een reactie in deze app. Ben je niet in de gelegenheid om te helpen of passen de werkzaamheden niet bij jou dan geef je geen reactie.

Wat is het doel van deze app?
Vele handen maken licht werk! En aan de vele handen heeft NTC een groot tekort. Door de lancering van deze app hopen wij zo veel mogelijk leden te kunnen bereiken voor de vraag om ons allemaal te helpen bij kleine en grote klussen. Het vergroot de saamhorigheid binnen de club en bovenal zorgen alle klussen ervoor dat wij met z’n allen heerlijk kunnen tennissen op ons mooie park.

Kunnen alle leden en het bestuur op jouw hulp rekenen?
Namens het bestuur willen wij je nu al danken voor je inzet

Sportieve groet,
Peter Wanningen