Voorjaarscompetitie

De schema’s van de voorjaarscompetitie 2018 zijn bekend! Hieronder vindt u de links naar de verschillende speelschema’s.
Heeft u vragen? Stuur dan een mail naar competitientc@hotmail.com.

Dames Dubbel 17+, Dinsdag, Hoofdklasse (klik hier)
Dames Dubbel 17+, Dinsdag, 2e Klasse (klik hier)
Dames Dubbel 17+, Donderdag, 2e Klasse (klik hier)
Heren Dubbel 17+, Vrijdag, 4e Klasse (klik hier)
Dames Dubbel 17+, Vrijdag, 4e Klasse (klik hier)
Dames Dubbel 35+, Vrijdag, 1e Klasse (klik hier)
Dames Dubbel 35+, Vrijdag, 4e Klasse (klik hier)
Gemengd Dubbel 17+, Vrijdag, 3e Klasse (klik hier)
Heren Enkel 17+, Zaterdag, 4e Klasse (klik hier)
Dames Dubbel 17+, Zaterdag, 3e Klasse (klik hier)
Dames Dubbel 17+, Zaterdag, 4e Klasse (klik hier)
Gemengd Enkel 35+, Zaterdag, 3e Klasse, NTC1 (klik hier)
Gemengd Enkel 35+, Zaterdag, 3e Klasse, NTC2 (klik hier)
Gemengd 11 t/m 17, Zaterdag, Open Klasse (klik hier)
Jongens 11 t/m 17, Zaterdag, Open Klasse (klik hier)
Gemengd, Zondag, 7e Klasse (klik hier)

———————————————————————————————————————————–

De beginnende competitiespelers willen wij als verenigingscompetitieleiders (VCL) welkom heten. Bepaalde zaken zijn misschien nog spannend en onbekend. Wij proberen jullie zoveel mogelijk hierin te begeleiden. Schroom niet als jullie vragen hebben. Hopelijk worden ook jullie door het competitievirus aangestoken!

Een competitie wordt gespeeld op verschillende niveaus, in verschillende leeftijdscategorieën en op verschillende dagen naar keuze; in totaal 7 speeldagen. Altijd tegen andere tennisverenigingen.
• De jeugd speelt op de woensdagmiddag de Groene competitie (10 t/m 12 jaar).
• Op zaterdag- en zondagmorgen spelen ze vanaf 11 jaar de Landelijke competitie.
• Naast deze 2 competities bestaat sinds vorig jaar de World Tour (rood t/m 9 jaar en oranje 8 t/m 11 jaar). De World Tour bestaat uit negen speelmomenten, verdeeld over meerdere maanden in het jaar. Hierdoor komen de kinderen bijna het hele jaar door in aanraking met tennis. Elke speeldag staat in het teken van een wereldstad die de professionals ook aandoen binnen de ATP World Tour. Zo’n 15.000 kinderen doen al mee aan de World Tour en Groene competitie.
• De volwassenen kunnen naast het weekend ook nog kiezen uit de dinsdag-, donderdag- en vrijdagmorgen en de vrijdagavond.

Voor iedereen wat wils en aan te passen in ieders agenda!
Lijkt het jou leuk om competitie te spelen en op deze manier veel tenniservaring en -plezier op te doen, neem dan contact op!