Uitleg toernooi.nl

Op toernooi.nl kun je je inschrijven voor openbare toernooien de gegevens van het toernooi, standen en ontwikkelingen kun je hierop volgen. Hieronder vind je een uitgebreide uitleg hoe het werkt om je in te schrijven!

Allereerst dien je je te registreren op toernooi.nl zodat je vervolgens kunt inschrijven op toernooien naar keuze.

Toernooi.nl Algemeen

Inschrijven Jeugd clubkampioenschappen

Uitleg:

• Zoek club: Nijkerkse T.C. en klik deze aan. Je ziet een overzicht van alle toernooien
• Inschrijven door op het gewenste toernooi te klikken en je komt op de startpagina uit.
• Op deze startpagina (tabblad “organisatie”) vind je de volgende gegevens over het toernooi:
• Gegevens Nijkerkse T.C. contactgegevens toernooi, speeldagen, onderdelen etc.

• Button: Klik hier om in te schrijven / hierbij staat tevens vermeld tot wanneer inschrijven mogelijk is.
• Om zich in te schrijven krijg je vervolgens twee keuze mogelijkheden:
• Inschrijven met een login of inschrijven zonder een login.

• We raden je aan om eenmalig een login aan te maken. Ten eerste hoef je dit dan de volgende inschrijvingen niet meer te doen, en ten tweede kun je de inschrijving nog wijzigen tot de uiterlijke inschrijfdatum en dus bv. nog een extra verhindering invoeren. Selecteer deze optie door op de link “inschrijven met login” te klikken. Vervolgens klik je op de knop ‘aanmelden’ en vul je een loginnaam, wachtwoord en je persoonlijke gegevens in. Klik daarna op de knop ‘ik ga akkoord’.
• Vervolgens kun je inschrijven via je huidige loginnaam. Je gaat dan door naar het reglement. Dit reglement lees je goed door en klikt het vakje onderaan aan ‘ik ben het eens met het reglement’. En daarna klikt u op ‘verder’.

• Nu kom je op een pagina waarop al een groot aantal van je persoonlijke gegevens worden weergegeven. Hier voer je je lidnummer (KNLTB-nummer), je speelsterkte en vereniging in. Verhinderingen gedurende de toernooidagen kun je aangeven door eerst het rode vakje “verhinderd” aan te klikken en vervolgens op de tijdstippen van de correcte data te gaan staan waarop je niet kunt spelen. Deze zullen vervolgens rood zijn aangegeven.
• Daarna geef je via het kleine pijltoetsje aan voor welke onderdelen je je wilt opgeven en met welke partner. Je hebt hiervoor tevens het KNLTB lidmaatschapsnummer nodig van je partner. Je partner moet zich overigens ook via www.toernooi.nl aanmelden!

• In stap 4 wordt gevraagd de ingevulde gegevens te controleren. Door op “terug” te klikken kun je je gegevens wijzigen.
• Na controle en akkoord van alle gegevens, klik je op ‘opslaan’ en je bent ingeschreven.
• Tot de uiterlijke inschrijfdatum (met login) kun je de inschrijving wijzigen
toernooinl