Tennisschool

De trainingen bij NTC worden verzorgd door Tennisorganisatie CV Sport. Wil je deelnemen aan deze trainingen dan moet je lid zijn van NTC, en je hier aanmelden voor tennistrainingen, voor uitleg klik hier

CV Sport is achter de schermen al sinds 2008 betrokken bij NTC. Martin Bakkenes en Henk Klein Hesselink zijn de twee eigenaren van CV Sport. Deze tennisorganisatie verzorgt met behulp van de voor hen werkende trainers, de trainingen op zo’n 35 tennisverenigingen in Midden Nederland.

DSC_0279Maaike Westerneng verzorgt in samenwerking met Martin Bakkenes de trainingen voor NTC. Maaike is het    eerste aanspreekpunt voor alle ‘tennisles gerelateerde zaken’. Martin is op de achtergrond aanwezig daar waar noodzakelijk en/ of gewenst. Het grootste deel van de trainingen wordt verzorgd door Maaike en waar extra inzet wenselijk is neemt ook Martin trainingen voor zijn rekening.

Martin is in 1980 bij NTC begonnen als tennistrainer. Maaike maakte in die tijd deel uit van een groep getalenteerde jeugdspelers en is al lid van NTC vanaf haar achtste. Mede door het enthousiasme van Martin als trainer raakte Maaike zelf in de ban van dit mooie vak. Sinds 2005 is Maaike bijna dagelijks te vinden op ons tennispark om trainingen te geven. Zij zorgt ervoor dat vele leden kennis kunnen maken met de tennissport, aan hun techniek kunnen werken of verbeterslagen kunnen maken. Zij kan zich geen leven zonder racket voorstellen. En inmiddels ook geen leven zonder camera. Naast tennis is fotografie een grote passie van Maaike. Zij is een echte ‘spring in ‘t veld’ zowel op als naast de baan, diplomatiek en een kei in samenwerken met jong en oud.

Martin is een aantal jaren weggeweest van onze vereniging maar sinds 2015 zetten Martin en Maaike weer samen hun enthousiasme en ervaring in voor NTC.

Naast het reguliere aanbod trainingen zal er gedurende het seizoen ook een aantal extra trainingen worden georganiseerd. Denk daarbij aan dubbeltactiek, werken aan opslag en vebeteren backhand.

Graag tot ziens op de baan!