Te gast bij NTC

Je vindt onze tennis- en padelvereniging aan de rand van Nijkerk aan de Bloemendaalseweg 5d, 3862 RN Nijkerk Telefoon 033-2452747 . Wij beschikken over twee ruime parkeergelegenheden.

Ons park heeft in totaal tien banen. Buiten beschikken wij over twee gravelbanen, vier Advantage RedCourt banen, twee padelbanen en één kunstgras minibaan. Binnen beschikken we over twee tennisbanen. Deze twee binnenbanen zijn alleen te gebruiken met tennisschoenen (met of zonder profiel) die alleen voor binnen worden gebruikt. Deze schoenen mogen geen zwarte zolen hebben.

Ons clubgebouw is in principe de gehele week geopend van 9.00 – 23.00.

De schenktijden van alcoholische dranken  in de kantine zijn: maandag tot vrijdag geopend van 9.30 – 17.00 en 18.30-23.00 en op zaterdag en zondag van 13.00-22.00.

Consumpties en baanverhuur kun je afrekenen met je ledenpas (of bankpas).

Ons clubhuis beschikt over een dames- en herenkleedkamer waar u zich kunt omkleden en douchen. Ook kunt u hier gebruikmaken van WiFi.

Kosten introducé en binnenbaan
Ga je met een lid van NTC mee als introducé? Bij de bar kun je een pasje krijgen waarmee je een baan kunt afhangen. Voor senioren bedragen de kosten € 5,-, per keer en voor junioren € 2,50 per keer. Je mag maximaal drie keer per jaar geïntroduceerd worden. De gegevens van de introducé worden achter de bar genoteerd. Introduceren is alleen toegestaan indien het niet te druk is op het park.

Het huren van een binnen- of padelbaan kunt u regelen aan de bar of bellen naar Stef Loos 06 430007656. De prijs hiervoor per uur bedraagt in het winterseizoen voor leden € 22,- en voor niet leden € 25,-. In het zomerseizoen bedraagt de prijs voor leden € 16 en voor niet leden € 19,- per uur.

DSC_0150 DSC_0153DSC_0163