Als vereniging zijn wij trots op onze sponsors

Sponsering biedt NTC ondersteuning om haar doelstellingen te realiseren bijvoorbeeld voor het onderhoud van de accommodatie, de aanschaf van middelen of het organiseren van een leuke activiteit voor de jeugd. Voor sponsors biedt sponsoring o.a. extra publiciteit, naamsbekendheid, imagoverbetering en een extra fiscale aftrekpost.
De steun aan onze tennis- en padelvereniging is bijzonder welkom, maar niet zonder tegenprestatie in de vorm van publiciteit.
Sponsoring kan al vrij laagdrempelig door het afsluiten van een sponsorbordencontract of bijvoorbeeld door gebruik te maken van reclame-uitingen via het narrowcasting systeem in ons gezellige nieuwe clubhuis.

Is uw interesse in het sponsoren van onze mooie en gezellige vereniging gewekt, of wilt u meer informatie omtrent de sponsorpakketten stuur dan een e-mail naar secr@nijkerksetennisclub.nl Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.
sponsorpakket