mrt 4, 2 maanden geleden

Speelschema 50+ Tennis Zomer 2018, Periode 1

Beste 50+_tennissers,
Klik hier voor het speelschema voor de 1e periode, die loopt van donderdag 5 april t/m donderdag 14 juni.

N.B.: U kunt vóór 1 mei doorgeven dat/hoe u uw eerdere inschrijving voor de 2e periode (ma 18 juni t/m do 13 september) wilt veranderen. Kort na 1 mei volgt de lijst voor de 2e periode.

Deel "Speelschema 50+ Tennis Zomer 2018, Periode 1" via

apr 18, 6 dagen geleden

NTC Nijkerk 1 in het nieuw gestoken

Lokale ondernemers in Nijkerk hebben de handen ineengeslagen om de heren van NTC Nijkerk 1 te sponsoren bij de voorjaarscompetitie van de KNLTB. Door de samenwerking van Administratiekantoor Nijkerk, Makelaar-assurantiekantoor van Wijnen en Pearle Op…

apr 3, 3 weken geleden

Gravelbanen weer bespeelbaar!

De gravelbanen zijn weer bespeelbaar! Dankzij Teun Renes, Jan Vogelzang, Jan van Groos en Wout Walet! Bedankt aan jullie. Vergeet niet om na afloop te slepen. Zo houden we de banen langer goed….

mrt 17, 1 maand geleden

Speelschema Voorjaarscompetitie 2018 is bekend!

De schema’s van de voorjaarscompetitie 2018 zijn bekend! Klik hier. In dit document vindt u bij uw team een link naar de indeling en het speelschema van de poules. Heeft u vragen? Stuur dan een mail naar competitientc@hotmail.com….