Onze vereniging

Ben je op zoek naar een leuke en actieve tennisvereniging? Dan is de Nijkerkse Tennis- en Padel vereniging (NTC) de plek voor jou. Kenmerkend voor onze tennis- en padel vereniging is de ontspannen en prettige sfeer. Want of je nu actief deelneemt aan competities, alleen tennis- of padelles volgt of gewoon met vrienden een balletje slaat: iedereen is welkom en voelt zich welkom.

Spelen buiten het tennisseizoen? Geen probleem!
Bij onze tennis- en padelvereniging kun je het hele jaar door tennissen en/of padellen. Ons park heeft in totaal  6 buiten tennisbanen en twee padelbanen binnen twee tennisbanen. Buiten beschikken wij over twee gravel- en vier Advantage RedCourt- en twee padelbanen. Deze zijn allen voorzien van verlichting. Op de Advantage RedCourtbanen en de padelbanen kun je ook buiten het reguliere tennis- en padelseizoen spelen. Daarnaast kun je terecht in onze tennishal en voor de jongste leden van de club hebben wij een mini-kunstgrasbaan.

IMG_1981DSC_0183IMG_7586

Jong en oud

Ongeveer 400 leden telt onze tennis- en padelvereniging. De leeftijd van de leden varieert van vier jaar tot over de tachtig jaar. Door het verzorgen van leuke en sportieve activiteiten proberen wij het voor alle leden aantrekkelijk te houden. Denk aan toss-avonden, competities en onze gezellige toernooien.  Onze jeugdleden hebben regelmatig met hun ouders tennis- en/of padel plezier tijdens de ouder-en-kind-toernooien en mogen zelfs af en toe overnachten op de tennisclub tijdens de ‘Kids by night’! Zelfs aan onze Mini’s wordt gedacht: jaarlijks organiseren we workshops van 10 lessen waarin vier- en vijfjarigen kennis maken met de tennissport.

NTC is officieel lid van de Koninklijke Lawn Tennis Bond (KNLTB) en de Nederlandse PadelBond (NPB). Iedereen die lid is van onze vereniging kan deelnemen aan de bondscompetities en -toernooien. Ben je nieuwsgierig geworden naar onze vereniging? Loop gerust eens ons clubhuis binnen en de mensen achter de bar kunnen je alles vertellen over NTC.