Ledenpas opwaarderen

In de kantine van NTC kan niet met contant geld worden betaald. Voor de leden bestaat de mogelijkheid om met hun ledenpas (KNLTB-pas) te betalen. De ledenpas kan thuis online via internet worden opgewaardeerd. Bezoekers kunnen betalen met hun bankpas in de pinautomaat. Leden kunnen ook met hun bankpas betalen en/of hun ledenpas met hun bankpas opwaarderen. De leden worden echter verzocht om dat niet te doen. De handeling via de pinautomaat kost meer tijd en is, zeker als het bij de bar druk is, nadelig voor een vlotte bediening.

Hoe gaat het online opwaarderen van de ledenpas?

Het online opwaarderen van de ledenpas gaat via een website. Voor die website zijn persoonlijke inloggegevens nodig. Die inloggegevens krijg je als je lid wordt. Ben je die inloggegevens kwijt, stuur dan een email naar secr@nijkerksetennisclub.nl. Na opwaarderen staat het geld niet fysiek op de ledenpas, maar in een database. Bij verlies van de pas ben je het geld niet kwijt.