LED Verlichting

HET IS ZOVER!!!!

Alhoewel het er eerst naar uitzag dat pas eind januari de LED verlichting in de hal zou worden geïnstalleerd, heeft de leverancier vandaag het bestuur blij verrast met de mededeling dat er deze week ruimte is gekomen in hun planning om de installatie van de LED-verlichting alsnog bij ons uit te voeren.

Dit houdt wel in dat er enig ongemak zal zijn en wel:

Woensdag zal vanaf 16.30 uur worden begonnen met de opbouw van de hoogwerker. Tijdens de opbouw hiervan zal er vermoedelijk minimaal op 1 baan niet kunnen worden gespeeld. Na de opbouw zal de hoogwerker zodanig worden neergezet dat toch gespeeld kan worden.
Donderdag en vrijdag zal in de hal niet kunnen worden gespeeld !!

Het bestuur vindt het uiteraard jammer van het ongemak de komende dagen,  maar vanaf vrijdagavond zal NTC dan wel verrijkt zijn met LED-verlichting in de hal!!!

Met sportieve groet,

Namens het bestuur, Stef Loos

Deel "LED Verlichting" via

apr 18, 6 dagen geleden

NTC Nijkerk 1 in het nieuw gestoken

Lokale ondernemers in Nijkerk hebben de handen ineengeslagen om de heren van NTC Nijkerk 1 te sponsoren bij de voorjaarscompetitie van de KNLTB. Door de samenwerking van Administratiekantoor Nijkerk, Makelaar-assurantiekantoor van Wijnen en Pearle Op…

apr 3, 3 weken geleden

Gravelbanen weer bespeelbaar!

De gravelbanen zijn weer bespeelbaar! Dankzij Teun Renes, Jan Vogelzang, Jan van Groos en Wout Walet! Bedankt aan jullie. Vergeet niet om na afloop te slepen. Zo houden we de banen langer goed….

mrt 17, 1 maand geleden

Speelschema Voorjaarscompetitie 2018 is bekend!

De schema’s van de voorjaarscompetitie 2018 zijn bekend! Klik hier. In dit document vindt u bij uw team een link naar de indeling en het speelschema van de poules. Heeft u vragen? Stuur dan een mail naar competitientc@hotmail.com….