De clubhuisfaciliteiten

Wat is er prettiger dan na het tennissen even lekker uit te blazen, terwijl je onder het genot van een drankje gezellig napraat. Neem plaats in onze loungehoek met openhaard of aan de bar. In de zomer biedt het terras ook volop zitmogelijkheid met uitzicht op de banen.

Ons clubgebouw is in principe de gehele week geopend van 9.00 – 23.00.
De nieuwste schenktijden voor alcoholische dranken in de kantine van NTC.

Kleedkamers

Ons clubhuis is uitgerust met een heren- en dameskleedkamer met douchegelegenheid.

Nog even een drankje doen?
Aan de bar kun je betalen met je KNLTB-ledenpas of met je pinpas. Je ledenpas kun je met je eigen pinpas opwaarderen of online via > Online opwaarderen. Hierbij wordt € 0,40 transactiekosten in rekening gebracht. Het bedrag komt niet fysiek op de pas te staan maar wordt in het kassasysteem geregistreerd. Bij verlies of wisseling van de pas blijft het saldo gewoon staan.

De bar wordt door NTC zelf geëxploiteerd. Dat betekent dat alle winst ten goede zal komen aan onze vereniging.

Verbouwing clubhuis
In het voorjaar van 2015 heeft er een grondige verbouwing plaatsgevonden. Het clubhuis heeft een nieuwe vloer en een nieuw plafond gekregen. Alles staat strak in de verf en is volledig opnieuw ingericht.

DSC_0153 DSC_0150 DSC_0156