De banen

Bij onze tennisvereniging kun je het hele jaar door tennissen. Ons park heeft in totaal 8 banen. Buiten beschikken wij over twee gravelbanen, vier Advantage RedCourt banen en twee padelbanen. Deze zijn allen voorzien van verlichting. Op de gravelbanen kun je spelen vanaf begin april tot eind oktober als de weersomstandigheden dat toelaten. De Advantage RedCourt banen hebben de speeleigenschappen en uitstraling van een gravelbaan maar bieden de voordelen van een all-weather baan. Op deze banen kun je altijd spelen, ook buiten het tennisseizoen (uitgezonderd bij dooi).
Mocht het weer zo slecht zijn dat er buiten niet getennist kan worden, dan bieden onze binnenbanen een mooi alternatief om toch nog even in beweging te komen. Hiervoor vragen wij een vergoeding van € 22,- per uur in het winterseizoen. Voor de jongste leden van de club is er een speelveld.

DSC_0195 DSC_0163 DSC_0183